Greeve Recruitment


Home
Over ons
Filosofie
De kandidaat
Werkwijze
Klanten
Contact
Routebeschrijving
 
English
De kandidaat

Executive Search vraagt om een nieuwe aanpak. Goed is niet langer goed genoeg. De meest capabele mensen zijn nòg waardevoller geworden. Zij garanderen dat de organisatie de flexibiliteit en wendbaarheid kan blijven bieden die nodig is om te blijven groeien.

Getalenteerde managers stellen hun persoonlijke doelen tegenwoordig minimaal op hetzelfde niveau als de doelen van de onderneming waarvoor zij werken of willen werken. Ontplooiing in de breedste zin is voorwaarde geworden. Zowel zakelijk als persoonlijk moet succes geboekt kunnen worden. Zij wachten niet langer af maar nemen zelf het voortouw als dat nodig is.

De huidige krappe arbeidsmarkt biedt hen nu betere kansen dan ooit. Getalenteerde mensen weten wat ze willen en wat ze waard zijn. Zij zijn “baas in eigen baan”.

Onze visie is dat executive search kwalitatiever wordt naarmate de consultant meer begrip heeft voor zowel de doelstellingen van de onderneming als ook voor de persoonlijke levensdoelen, wensen en ambities van de kandidaat.

Vertaald naar onze werkwijze betekent dit, dat de belangen van een tweede “opdrachtgever” sterk meespelen, namelijk die van de kandidaat.
website: Arch